Ben belediyede çalışmıyorum!

Çocuklarının PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi başlatan ailelerden Celil Begdaş, hakkında asılsız haber yapıldığını belirterek, haberi yapan kurum hakkında tazminat davası açacaklarını, alacakları tazminatı da şehit aileleri ve gazilere bağışlayacaklarını söyledi.

Haberler 09.06.2020 - 09:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çocuklarnn PKK mensuplar tarafndan daa kaçrld iddiasyla HDP Diyarbakr l Bakanl önünde balatlan evlat nöbeti 280inci gününde de devam ediyor. Baz basn yayn organlarnda HDP önünde evlat nöbetinde bulunan Celil Begdan, Balar Belediyesinde ie alnd iddia edilmiti. Balar Belediyesinin haberi yalanlamasnn ardndan bir açklama da acl baba Begdatan geldi. çocuu PKK mensuplar tarafndan daa kaçrlan Celil Begda, haberi yapan kurum hakknda tazminat davas açtklarn belirtti.

BEGDA HABERLERE ATE PÜSKÜRDÜ

Dava sonucunda alacaklar tazminat ehit yaknlar ve gazilere balayacaklarn aktaran Begda, Benim olum HDP il binasndan gitti, sattlar. Hem cier paremi elimden aldlar hem evimi yktlar hem de iftira atlar. Ben sözde ie girmiim, buradan onlara sesleniyorum, sen bunu kantlamazsan dünyann en alçak ve erefsizsin. Ben buradaym sizi mahkemeye vereceim, hem maddi hem de manevi alacam tazminat da ehit aileleri ve gazilere balayacam. Ben para almam para alm olsaydm bu yeil kart nedir. Utanmazlar, erefsizler, biz burada kadn vurmuuz diyorlar neden kantlamyorsunuz? Biz daha önce belediyeye gidip i istiyorduk, bize dada kimseniz var m, yoksa güle güle diyorlard, sana i yok diyorlard, bunu siz diyordunuz ben demiyorum. Buradan Cumhurbakanna, çileri Bakanlna ve savclara sesleniyorum. Bunlarn hakknda soruturulma açlmasn istiyorum dedi.

Ana Sayfaya Git