Beşikçi dert dinliyor

Yenişehir Kaymakamı Beşikçi, vatandaşların taleplerini dinleyip uyarıda bulundu

Haberler 07.04.2021 - 09:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Korona virüs risk haritasnda önce mavi ardndan sar ve daha sonra turuncu renge dönen Diyarbakrda vatandalarla bir araya gelen Yeniehir lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikci, hem vatandalarn sorun ve taleplerini dinledi hem de uyarlarda bulundu.

Sosyal belediyecilik anlay ile cadde cadde, sokak sokak vatanda ve esnaflarla bir araya gelen Kaymakam Beikci, uygulamas oldukça basit olan maske, mesafe ve temizlik kuralna herkesin dikkat etmesinin önemine deindi. Yeniehir ilçesi ehitlik Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Kaymakam Beikçi, vatanda ve esnaflarn talep ve önerilerini dinleyerek, sosyal belediyecilii benimsemi ve sosyal sorumluluk bilinci olan bir yönetim anlayyla, vatandalar sklkla ziyaret etmeye önem verdiklerini söyledi.

MASKE, MESAFE VE TEMZLK KURALINA HERKESN DKKAT ETMES GEREKR

Hizmetlerin kalitesi ve geri dönüümü açsndan vatanda ziyaretlerinin önemli olduunu belirten Kaymakam Beikci, Orta riskli kentler arasnda yer sar renge bürünen Diyarbakrda, vatandalara yönelik, Valimiz ve Büyükehir Belediyesi Bakan Vekilimiz Münir Karalolunun bakanlnda ilimiz geneli tüm ilçelerimizde bilgilendirme çalmalar sürüyor. Maalesef, son 20 gün içinde, vaka saymz 100 binde 20lerden 60lara çkt. Salgnn kentte sosyal yaam kesintiye uratmamas için herkese üzerine düen sorumluluu yerine getirmesi gerekmektedir. Yeniden mavi renge dönmemiz için kalabalk ortamlardan, ksa sürelide olsa düün ve taziye gibi etkinliklerde tedbirlerimizi elden brakmamalyz. Uygulamas oldukça basit olan maske, mesafe ve temizlik kuralna herkesin dikkat etmesi gerekmektedir dedi.

ehitlik Mahallesi sakinleri ve esnaflar da Kaymakam Beikçiye ziyaretten duyduklar memnuniyeti dile getirerek, kendilerine göstermi olduu yakn ilgi ve alakadan dolay teekkür etti.

Ana Sayfaya Git