Beşikci kırsalda!

Yenişehir İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Beşikci, “Vatandaşlarımızla birlikte hareket ediyoruz”

Haberler 15.07.2021 - 01:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Yeniehir lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Murat Beikci, vatanda bulumalar ve köy ziyaretleri kapsamnda Yeniehir ilçesine bal çakmak Mahallesini ziyaret ederek vatandalar ile bir araya geldi. Bakan Beikci, vatandalardan gelen talep ve sorunlar dinleyerek çözümü noktasnda vatandalarla birlikte hareket edeceklerini söyledi.

Göreve geldii günden buyana ilçede bulunan tüm vatandalarla bir araya gelmek için sürekli vatanda bulumalar gerçekletiren Diyarbakrn Yeniehir lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Murat Beikci, Yeniehir ilçesinde yaplan hizmetleri yerinde inceleyerek vatandalarla bir araya geldi. Geçtiimiz hafta çakmak Mahallesine yapm olduu ziyarette vatandalardan gelen talepler dorultusunda mahalle yollarna yaplan parke çalmalarn vatandalarla inceleyen Bakan Beikci, köylerin alt yap sorunlar, içme suyu sorunlar, eitim-öretimde yaanan aksaklklar, salkla ilgili talepler ve vakf yardmlar hakknda talep ettikleri istekler her zaman ba göz üstüne yapacaklarn söyledi.

Devlet millet kaynamas

lçeye bal tüm mahallelerde yol geniletme çalmalar, asfaltlama çalmalar ve beton parke çalmalarnn aralksz bir ekilde sürdürüldüünü anlatan Bakan Beikci, devlet, millet kaynamasna örnek olacak ekilde muhtarlar ve vatandalarn katlm ile verimli ve hzl çalmalarn ortaya çktn belirtti. Bakan Beikci, Yaplan hizmetlerle ortaya çkan bu faaliyetlerimiz siz kymetli vatandalarmz ve muhtarlarmzn uyumlu bir ekilde çalmasyla ortaya çkmaktadr. Vatandalarmzla birlikte hizmetlerimizi aralksz bir ekilde sürdüreceiz eklinde konutu.

Yaplan incelemenin ardndan çakmak Mahallesi Muhtar Askeri Demir, Bakan Beikciye yapm olduu hizmetlerden dolay teekkür etti.

Ana Sayfaya Git