Beşikçi’den kırsal görüşmeleri!

Diyarbakır'ın Yenişehir İlçe Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci'nin talimatıyla yeni projeler, yetiştiricilik, üretim ve turizm konularında muhtarlara ve işletme sahiplerine bilgilendirme ziyaretlerinde bulundu.

Haberler 10.08.2021 - 00:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Yeniehir lçe Belediyesi Krsal Hizmetler Müdürlüü ekipleri Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikcinin talimatyla yeni projeler, yetitiricilik, üretim ve turizm konularnda muhtarlara ve iletme sahiplerine bilgilendirme ziyaretlerinde bulundu.

KIRSAL MAHALLELER

Krsal kalknma projelerine büyük önem veren Kaymakam Beikci, Krsala yönelik projelerimizle kadnlarmzn istihdama katlmlarn salamay, krsal alanlardaki ekonominin gelitirilmesini ve i imkanlarnn arttrlmasn, yerel kalknma kapasitesinin güçlendirilmesini, yaam kalitesinin arttrlmasn, krsal çevrenin korunmasn ve gelitirilmesini salamay amaçlyoruz. Bu amaçlarla krsal hizmetler müdürlüü ekiplerimiz muhtarlarmzla, iletme sahiplerimizi ziyaret ederek bilgilendirme çalmalar yapt dedi.

Bunun yan sra krsal hizmetler müdürlüü Dönümlü, Elidolu, Alpu ve Hantepe Mahalle muhtarlaryla birlikte, hayvanclk ve fidanclk iletmeleri yöneticileriyle projeler konusunda istiarelerde bulundu.

Ana Sayfaya Git