Beyaz masada sorun dinliyor!

Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Cumali Atilla, mesaisini vatandaşların sorunlarının çözümü için kurulan Beyaz Masa’da geçirdi. Beyaz Masa’da vatandaşları karşılayarak yüz yüze görüşen, Alo 153 hattından gelen şikayetleri dinleyen Atilla, vatandaşların dile getirdiği sorunların çözümü için ilgili birimlere talimat verdi. Atilla, kaynakları halk için kullandıklarını ve hizmette adil davrandıklarını bildirdi.

Haberler 09.06.2017 - 10:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Büyükehir Belediye Bakanvekili Cumali Atilla, Belediyesi hizmet binasnn giriindeki Beyaz Masada önceki gün mesai geçirdi. Basn Yayn ve Halkla likiler Daire Bakanl bünyesinde oluturulan Beyaz Masada oturan Bakan Atilla, mesaisini gün boyu vatandalar karlamaya, sorunlarn dinleyerek çözüm üretmeye ayrd.

çözüm için ilgili birimlere talimat verdi

Atilla, karlad vatandalar,sorunlarn dinlemek amacyla Beyaz Masada misafir etti. Scak karlanan vatandalar, sorunlarn ve taleplerini Bakan Atillaya iletti. Vatandalarla yakndan ilgilenen Bakan Atilla, sk sk not ald. Bakan Atilla, ilgili daire bakanlar ve birim amirlerini bizzat arayarak vatandalarn sorun ve taleplerinin çözümü için talimat verdi.

153 hattna gelen ikayetleri dinledi

Diyarbakrllar gün boyu Beyaz Masada arlayan Atilla, ayrca Büyükehir Belediyesinin Alo 153 hattna gelen talep ve ikayetleri de dinleyerek çözüm noktasnda gerekli uyarlar yapt.

Vatandalar mutlu oldu

Bakanvekili Atillaya sorunlarn dorudan anlatmann mutluluunu yaayan vatandalarn çocuklarna çeitli hediyeler verildi.

Hizmette adil davranyoruz

Büyükehir Belediyesinin halkn huzuru için 7 gün 24 saat görev banda olduunu belirten Atilla, öyle konutu: Kamu kaynaklarn halk için kullanyoruz. Vatandamz devletin güvencesi altndadr. Toplumun mutluluu ve hizmet için buradayz. Diyarbakr peygamberler, sahabeler, evliyalar ehridir. Kadim ehrimize hep beraber sahip çkmalyz. Herkes elini tan altna koymaldr. Birlik ve beraberlik içinde daha güçlü bir Türkiyeyiz. Hep beraber bir olacaz ve diri olacaz. Kimseyi ötekiletirmiyoruz. Devletin efkatli yüzünü vatandamza gösteriyoruz. Sokaktaki insanmzn sesine kulak veriyoruz. Vatandamz ne istiyorsa onu yapyoruz. Kaynaklarmz milletimiz için kullanyoruz. Hizmette adil davranyoruz.

Ana Sayfaya Git