Beyoğlu İlçe Belediye Başkanı Yıldız’dan evlat nöbetindeki ailelere 8 Mart ziyareti

İstanbul Beyoğlu İlçe Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ile eşi Seyhan Yıldız, geldikleri Diyarbakır’da HDP önünde evlat nöbeti tutan aileleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ziyaret etti.

Haberler 09.03.2021 - 00:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Eiyle birlikte ailelerle tek tek görüen Bakan Yldz, annelere karanfil vererek aclarn paylatn ifade ederek açklama yapt. Bugün buraya bir Anadolu evlad olarak, bir annenin evlad olarak bulunduu belirten Bakan Yldz, Burada bulunan annelerimiz evlatlarn hasretle bekliyorlar. PKK terör örgütü tarafndan çocuklar daa kaçrlan ve bu analarn yüreini yakan bütün terör örgütlerini lanetlediimi bir kez daha ifade etmek istiyorum dedi.

TERÖR ÖRGÜTÜNÜN SYAS UZANTISINA METHYELER DZENLER DE BURAYA GELSNLER

stanbul Büyükehir Belediye Bakan Ekrem mamolunun HDP Genel Bakan Pervin Buldann 8 Mart Dünya Kadnlar günü kutlamasna tepki gösteren Bakan Yldz, Bu analarn yürei yanyor, bu analarn yürei yanarken terör örgüte destek veren siyasi partinin e genel bakannn kadnlar günü kutlamak suretiyle safn belli eden tüm siyasilerde burada yürei yanan anneleri de görmelerini bekliyorum. Oturduklar yerden HDPnin e genel bakanna düzeleme yapanlar ve onlarn kadnlar günü kutlayanlar buradaki anneleri de görmelerini tekrarlamak istiyorum. Buradaki anneler evlatlarn yetitirdiler ve bende bu annelere destek vermek için buradaym. çünkü biz insanoluyuz ve buradaki anneler ile kadnlar vatan için mücadele eden kadnlarn kadnlar günü kutluyorum diye konutu.

Yaplan konumann ardndan bir süre ailelerle görüen Bakan Yldz ve ei Seyhan Yldz, daha sonra bölgeden ayrld.

Ana Sayfaya Git