Beyoğlu: Kovid'e bayram olmasın

Vatandaşların tedbirlere yeterince uymaması sonucu olarak kentte vaka sayısının bir türlü düşmediğini belirten Beyoğlu, son derece basit olan kurallara uyarak bayramı huzur ve sağlıkla geçirmenin mümkün olduğunu aktardı.

Haberler 30.07.2020 - 00:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Kurban Bayram öncesinde vatandalara yeni tip koronavirüse (Kovid-19) kar tedbirli olmalar çarsnda bulundu.

Vatandalarn tedbirlere yeterince uymamas sonucu olarak kentte vaka saysnn bir türlü dümediini belirten Beyolu, son derece basit olan kurallara uyarak bayram huzur ve salkla geçirmenin mümkün olduunu aktard.

Öte yandan Balar Belediyesi, Kurban Bayram ile ilgili önemli tedbirler ald.

Kurban sat yeri olarak Yeniköy Mezarl kars belirlendi.

Kurban kesimi için de Mardin yolu üzeri 2. Taktik Hava Kuvvet Komutanl oto ykama yeri ve anlurfa yolunun 25. kilometresinde bulunan Besi Organize Sanayi bölgesi Beymir Et Kombinas yerinde karar klnd.

Kesim ve satlarn Kovid-19 önlemlerine uygun olarak hijyenik koullarda gerçeklemesi için önlemler alnd.

Buna göre sat ve kesim yerlerinde görev alacak belediye personelince vatandalara gerekli uyarlarda bulunulacak.

Belediye Bakan Beyolu, salgn riskinin Diyarbakrda ciddi boyutlarda seyrettiine dikkati çekerek vatandalardan Kurban Bayramnda tüm tedbirlere uymalarn istedi.

VRÜS TEDBRLER

Nice bayramlar sevdiklerimizle beraber deerlendirmek için bu bayramda koronavirüse bayram yaptrmayalm. diyen Beyolu, unlar kaydetti:

Son derece basit olan kurallara herkesin uymas gerekir. Toplu etkinliklere katlmayalm, sosyal mesafe ve maske kuralna uyalm. Birbirimizle yakn temas keselim. Cumhurbakanmz Sayn Recep Tayyip Erdoan liderliinde kararl ve baarl ekilde yürütülen bu mücadeleden zaferle ayrlmak için hepimiz kendi tedbirlerimizi kendimiz almalyz. Belediye olarak kurban kesimi ve sat olmak üzere tüm önlemlerimizi alm durumdayz. Ancak bu tek bana yetmez. Vatandalarmzn da bu konuda tedbirli ve hassas olmas gerekiyor.

Bu vesile ile bata Diyarbakrl hemehrilerimiz ve Balar halkmz olmak üzere tüm vatandalarmzn ve slam aleminin salk ve huzur içerisinde bayram geçirmesini temenni ediyorum.

Ana Sayfaya Git