Beyoğlu Kulp'ta Vatandaşlarla!

Diyarbakır merkez Bağlar ilçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Kulp ilçesine bağlı 4 kırsal mahalledeki halkla bir araya geldi ve bölgede medfun bulunan bazı önemli zatların kabirlerini ziyaret ederek dualar okudu.

Haberler 07.06.2021 - 09:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Kulp ilçesinde 4 krsal mahalleyi ziyaret ederek halkla bir araya gelen Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, ilk olarak Narlca Mahallesinde kendisini karlayan vatandalarla meydanda kurulan alanda mini bir buluma gerçekletirdi.

Halktan gelen talepleri not ederek belediye birimlerine annda bildiren Beyolu, Buraya sizlerle gönül birlii yapmaya ve emirlerinizi dinlemeye geldik. Cumhurbakanmz sayn Recep Tayyip Erdoann öncülüünü yapm olduu hizmet anlaymzda seçimden seçime vatanda hatrlamak yok, her zaman ve her koulda millete hizmetkar olmak var. ifadelerini kulland.

Beyolunun talimatyla mahallenin ulam sorununu çözmek için kum ve parke ta malzemesi destei saland, ayrca çöp konteynerleri ve çocuk oyun grubu hediye edildi.

KULPTA DÖRT MAHALLE

Sorunlara ksa sürede çözüm bulunmasndan dolay kendisine teekkür eden mahalleliye yöneticilerin halkn içinde olmas gerektiini anlatan Beyolu, Buraya l Bakanmz sayn Muhammed erif Aydnn organizasyonuyla geldik. Güzel bir program. Diyarbakr çok seven, hizmet akyla görev yapan çalkan bir valimiz var. Aramzda güzel bir koordinasyon var. Sorunlar çözümsüz kalmayacak. Bulunduumuz makamlar siyaset ve hamaset yerleri deil, hiçbir ayrm gözetmeden çözüm üretme ve halkn gönlüne dokunma yerleridir. dedi.

Beyolu, Kulp ilçesinde Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammedin soyundan geldii rivayet edilen Seyyid eyh Mahmut Herta-i Hazretlerinin türbesi ile eyh Mahmutun gelini olan Osmanl Padiah 4üncü Muratn kz Zeliha Sultann kabrinin de bulunduu türbeyi ziyaret ederek dua etti.

Türbeyi ziyaret ettikten sonra burada halkla sohbet eden Beyolu, daha sonra mahalle sakinlerinin daveti üzerine yemek davetine icabet ederek halkn sorun ve taleplerini dinledikten sonra mahalleden ayrld.

Ana Sayfaya Git