Beyoğlu maske dağıttı

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, İçişleri Bakanlığının ‘Sağlık için bizim için’ sloganıyla yurt genelinde eş zamanlı olarak uyguladığı korona virüs denetimleri kapsamında semt pazarında vatandaşlara sosyal mesafe ve temizlik uyarısında bulunarak ücretsiz maske dağıttı.

Haberler 05.09.2020 - 10:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakan Süleyman Soylunun talimat ile 81 ilde balatlan yeni tip korona virüs denetimleri nedeniyle Diyarbakrda büyük bir hareketlilik yaand. Kentin en büyük ilçesi olan Balarda Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, zabta ekipleriyle birlikte semt pazarnda ve 5 Nisan Mahallesinde denetimlerde bulundu. Sosyal mesafe, temizlik ve maske kullanm konusunda uyarlarda bulunan Beyolu, maskesi olmayan vatandalara ücretsiz maske datt.

BU HASTALII TEDBRLERLE YENECEZ

Diyarbakrda son dönemlerde sknt olduunu belirten Beyolu, vatandalarn tehlikenin farknda olduunu ancak bunun yeterli olmadn dile getirerek bu hastal tedbirlerle amann mümkün olacan söyledi. Beyolu, çileri Bakanmz Süleyman Soylunun talimat ile balatlan denetimlere katldk. Vatandalarmz genel olarak tehlikenin farknda. Sosyal mesafe, temizlik ve maske gibi anahtar tedbirlere uyuluyor ama daha çok dikkatli olmamz lazm. Bu hastal tedbirlere sk ekilde riayet ederek yeneceiz. Bunu hep birlikte baaracaz dedi.

Ana Sayfaya Git