Beyoğlu şehit annelerini duygulandırdı

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,Anneler Gününde şehit annelerini evlerinde ziyaret edip çiçek ve hediye takdim etti. Bir çok kadını da ziyaret ederek çiçek takdim eden Başkan Beyoğlu'nun davranışı anneleri duygulandırdı.

Haberler 11.05.2020 - 00:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Diyarbakr Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu,Anneler Gününde anlaml ziyaretler gerçekletirdi.

ehit polis memuru ehmus Karakutun annesi Enzile Karakut ve ehit uzman çavu Mikail Daçnn annesi Fatma Daçy evlerinde ziyaret eden Beyolu,çiçek ve hediye takdim edip anneler gününü tebrik etti.

DUYGU DOLU ANLAR YAANDI

Bakan Beyolunun ziyaretinde duygu dolu anlar yaand. ehitlerin anneleri ve yaknlar anlaml bulduklar ziyaret için Beyoluna teekkür etti. Beyolu, Anneler Gününde ayrca bir çok kadn ziyaret edip çiçek takdim etti. Yeni Tip Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamnda çileri Bakanl genelgesiyle tam 50 gün sonra dar çkabilen kadnlar bu jest nedeniyle Bakan Beyoluna teekkür etti.

CUMHURBAKANIMIZIN SELAMINI GETRDK

Annelerle sohbet eden Bakan Beyolu,nsanlk ve ülkemiz Kovid-19 salgn nedeniyle zor günlerden geçiyor.Ayn zamanda mübarek Ramazan ayn idrak ediyoruz. Anneler günü bu yl böyle bir döneme denk geldi.Biz de ehitlerimizin kymetli annelerini ziyaret ederek cumhurbakanmz sayn Recep Tayyip Erdoann selamlarn ilettik ve her konuda yanlarnda olduumuzu ifade ettik.Peygamber efendimizin hadislerinde cennetin ayaklarnn altnda olduunu buyurduu annelik inancmz gerei kutsaldr. ehitlerimizin annelerinin yan sra bir çok annemizi ziyaret ederek hayr dualarn aldk dedi.

Ana Sayfaya Git