Beyoğlu: “Sevgiyle her engeli aşabiliriz”

10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “Engelliler Haftası” nedeniyle açıklamalarda bulunan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, engelli vatandaşların hayatın her alanda pozitif bir ayrımcılığa tabi tutulmasına yönelik çalışmalar yaptıklarını söyledi. Beyoğlu,”Her hafta muhakkak engelli kardeşlerimizi evlerinde ziyaret ediyoruz, onlara hak ettikleri değeri vermeye gayret ediyoruz” dedi.

Haberler 11.05.2022 - 00:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Engelliler Haftas dolaysyla deerlendirmelerde bulunan Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu,son yllarda engelli vatandalar için hukuki, sosyal ve ekonomik alanlarda çok önemli reformlar yapldn ifade etti.

Her hafta ziyaret ederek sorun ve taleplerini yerine getirdii vatandalar arasnda engellilerin özel bir yeri olduunu anlatan Bakan Beyolu, uyguladklar ulam ve sosyal projelerde bu hususu dikkate alarak çalma yaptklarn kaydetti.

ENGELLLER çN GEREKL ADIMLAR ATILDI

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann engelli vatandalarn temel ve sosyal haklar konusunda son derece duyarl bir tutum sergilediine dikkat çeken Bakan Beyolu, son 20 ylda önemli admlar atldn ve bugün engelli vatandalarn gerek istihdam gerekse toplumun eit parças olmalar konusunda çok daha ileri düzeye geldiini kaydetti.

Beyolu, Engelli dostu olan , bu kardelerimize kar ayr bir muhabbet besleyen Cumhurbakanmz sayn Recep Tayyip Erdoan liderliinde, hukuki, sosyal ve ekonomik alanlarda engelli vatandalarmza yönelik birçok çalma yaptk ve yapmaya devam edeceiz. Sevgiyle her engeli aabiliriz diyoruz. Engelli vatandalarmzn Dünya Engelliler Haftasn en kalbi duygularmla kutluyorum. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git