Beyoğlu: "Türkiye korona virüs sürecindeki başarısı ile dünyaya örnek oluyor"

AK Partili Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu Türkiye'nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yeni tip korona virüs sürecini başarılı bir şekilde yöneterek dünyaya iyi bir örnek oluşturduğunu söyledi.

Haberler 27.04.2020 - 00:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Diyarbakrn Balar lçe Belediye Bakan Hüseyin Beyolu Türkiyenin, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan liderliinde yeni tip korona virüs sürecini baarl bir ekilde yöneterek dünyaya iyi bir örnek oluturduunu söyledi.

Bakan Beyolu, çinin Wuhan kentinde çkan ve ksa sürede dünyay etkisi altna alan korona virüs sürecinde Türkiyenin dünyaya örnek olduunu ifade etti. Türkiyenin tüm kurumlar ve imkanlaryla seferber olduunu belirten Beyolu, Belediye olarak salgnn ülkemizde görülmeye baland 11 Marttan beri tüm imkanlarmzla vatandalarmzn hizmetindeyiz. Oluturduumuz ekipler mesai ve zaman ayrm yapmakszn aziz milletimizin taleplerini yerine getiriyor. Devletimiz ve hükümetimiz seferberlik halinde salgnla mücadele ediyor. Dünya devi olduunu iddia eden ülkeler bu salgn karsnda adeta çaresiz kalp salk sistemleri çökerken biz dünyann her yerindeki vatandalarmz kendi ülkemize getirip tedavi ediyoruz. Devletimiz, Cumhurbakanmzn liderliinde dünyaya örnek oluyor. Dünya Salk Örgütü ve dünya medyas da bu gerçei görüyor. Allahn izniyle bu zorlu süreç geride kalacak. Yeniden güzel günlere kavuacaz dedi.

Ana Sayfaya Git