Beyoğlu'dan işçiye destek

Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu'ndan 1 Mayıs mesajı

Haberler 01.05.2020 - 00:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, 1 Mays Emek ve Dayanma Günü dolaysyla mesaj yaynlad.

Beyolu mesajnda içi ve emekçilerin ortaya koyduklar aln teri ve emek ile ülkenin büyümesi ve kalknmasnda önemli rol oynadn bildirdi.

Göreve geldikleri günden bu yana içi ve emekçinin temel haklarn gözettiklerini dile getiren Beyolu, bundan sonra da ayn anlayla devam ederek emekçilerle kente hizmet etmeye devam edeceklerini aktard.

Bizi güçlü tutan emekçi kardelerimizin mücadelesidir. ifadesini kullanan Beyolu, unlar kaydetti:

DAYANIMA GÜCÜ

1 Maysn, hakkaniyetli ve adil artlarda bir çalma ortamna vesile olmasn temenni ediyoruz.

1 Mays Emek ve Dayanma Günü Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan liderliindeki AK Parti iktidarnda resmi bayram olarak kabul edildi. AK Parti iktidar içi ve emekçilerimizin sorunlarna samimiyetle çözüm üretmeye çalarak bu konuda reform niteliinde düzenlemeler yapt. Sosyal güvenlikten temel haklara, özlük haklarndan mali haklara kadar birçok alanda içi ve emekçi kardelerimizin hak ve hukuku güvence altna alnd. çiye aln teri kurumadan ücretini ödeyiniz diye buyuran Peygamberin ümmetiyiz. Her bakmdan emekçi ve içi kardelerimizin yannda yer almaya devam edeceiz.

Beyolu, bata belediyedekiler olmak üzere hayatn aln teri ve emei ile kazanan tüm emekçi ve içilerin 1 Mays Emek ve Dayanma Gününü tebrik ettiini aktard.

Ana Sayfaya Git