Beyoğlu'na MHP desteği

MHP il teşkilatı, terör örgütü yandaşları tarafından yakılan çöp kamyonunu kınamak için belediyeye destek verdi

Haberler 29.07.2020 - 00:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar Belediyesine ait temizlik arac terör örgütü yandalar tarafndan önce silahl saldrya urad ardndan yakld. Terör yandalarn knayan MHP Diyarbakr l Bakanl, destek için Balar Belediyesine ziyarette bulunarak yanlarnda olduklarn söyledi.

Diyarbakrn Balar ilçesinde 2 gün önce belediyeye ait çöp tama kamyonu, terör örgütü yandalar tarafndan gece saatlerinde saldrya urayarak yaklmt. Olay anndan itibaren olay yerinde vatandalarla bir araya gelen Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyoluna destek ve moral ziyaretleri devam ediyor. Bakan Beyoluna bir destek de MHP Diyarbakr l Bakanl tarafndan gerçekleti. Balar Belediyesinde Bakan Beyolu ile bir araya gelen MHP Diyarbakr l Bakan Cihan Kayaalp, her daim belediyenin yannda olduklarn söyledi. Bakan Beyolu, o gece yaananlar anlatrken vatandalarn olay knadklarn ve tek yürek olarak o gece olay yerinde kendilerini yalnz brakmadklarn aktard. Görüme sonras MHP Diyarbakr l Bakanl tarafndan Bakan Beyoluna Türk Bayra hediye edildi.

BÖLÜCÜLER KORKU VE KAOS YAATMAYA çALIIYOR

MHP Diyarbakr l Bakan Cihan Kayaalp, Bakan Beyolunun vatandalarla bir araya gelmesi iç içe olmas bölücülerin korku ve kaos yaatma gibi giriimlerde bulunduklarn kaydetti. Bakan Kayaalp, 2 gün evvel saat 21.00 sularnda Balar halkna ait olan, Balar Belediyesine kaytl olan çöp tama arac, terör örgütü mensuplarnca durdurulup yakld. Bundan dolay Balar Belediye Bakanmza destek ve moral vermek için geldik. Kendisinin gösterdii, çaba, çalma, halkn arasnda oluu, özellikle bölücü kesimi çok rahatsz ediyor. Tabi bu rahatszlktan dolay bir eyler yapmaya korku ve kaos yapma çalyorlar. Bunun için Balar halkna ait olan bir çöp kamyonu yaktlar. Biz aslnda belediye bakanmzn ahsna da Balar halkna geçmi olsuna geldik. Desteklerimizi sunduk, inallah sonuna kadar yanlarnda olarak destekleyeceiz. Her ey düzgün yapld sürece sonuna kadar yanlarn da olacaz dedi.

Ana Sayfaya Git