Beyoglu'na teşekkür ziyareti

Diyarbakır Bağlar İlçe Belediyesinin eğitim merkezinde TYT-AYT kurslarına katılan öğrencilerden 36'sı aralarında Ankara ve İstanbul’daki üniversitelerin de bulunduğu önemli bölümlere yerleşti.

Haberler 01.09.2020 - 00:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, kendisini ziyaret edip, salad imkanlar nedeniyle teekkür eden örencilerin davran karsnda mutlu olduunu söyledi.

Belediyenin kütüphaneyi eitim merkezine dönütürüp, özel okullar aratmayan teknik imkanlarla donatt TYT-AYT kurslarnda baarl olup, Türkiyenin önemli üniversitelerinde hayalini kurduklar bölümlere yerleen örenciler, sevinçlerini kendilerine bu imkn salayan Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu ile paylat.

Tp, hukuk ve öretmenlik gibi öne çkan alanlarnda da bulunduu bölümleri kazanan örenciler, pandemi sürecine ramen belediyenin desteiyle iyi koullarda üniversite snavlarna hazrlanarak hedefledikleri bölümlere yerletiklerini dile getirdiler.

Beyolu, Cumhurbakanmz Sayn Recep Tayyip Erdoann öncülüünü yapt eitim seferberlii kapsamnda sizlere bu imkanlar saladk. Sizler de emek vererek baarl oldunuz. Ülkemiz, Diyarbakrmz ve ailelerinize faydal, hayrl evlatlar olarak güzel hizmetlerde bulunmanz temennisi ile üniversite hayatnzda baarlar diliyoruz. dedi.

Ana Sayfaya Git