Beyoğlu’ndan tek gözlü evde yaşayan aileye destek

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesine bağlı Yunus Emre Mahallesinde tek gözlü evde yaşam mücadelesi veren 6 kişilik aileye Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’ndan yardım eli uzandı.

Haberler 30.12.2021 - 09:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, ilçedeki vatandalar evlerinde ziyaret ederek sorunlarna çözüm üretmeye devam ediyor. ddiaya göre, Yunus Emre Mahallesindeki bir evin elektrik tesisat hrszlar tarafndan tahrip edildi. Elektriksiz ortamda yaamak zorunda kalan aileye ziyaret eden Bakan Beyolu, tek gözlü ve sobal evde bir süre incelemelerde bulunduktan sonra sorunlarn çözümü için çalma balatt. Bakan Beyolu, evin elektrik tesisatn kendi imkanlaryla yenileyeceklerini söyledi. Ei Dürdane Beyolu ile beraber aileyi ziyaret eden Bakan Beyolu, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann selamn getirdiini ifade ederek, aileye gerekli yardmlarda bulunacaklarn kaydetti.

Maddi imkanlar olmad için hayrsever bir vatanda tarafndan kendilerine tahsis edilen evde zor artlarda yaamaya çaltklarn belirten baba N.T, 6 kiilik bir aileyiz. Maddi imkanlarmz olmad için zor durumdayz. lk kez bir yetkili bizi hatrlayarak ziyarete geldi. Bizimle yakndan ilgilenen ve elektrik tesisatmz yenileme sözü veren Balar Belediye Bakanmz Hüseyin Beyoluna teekkür ediyoruz. Evin elektrik tesisat hrszlar tarafndan çalnd. Ev sahibi buray 3 yllna bize verdi. Bizden kira almyor. Ama elektrik olmad için bu k artlarnda çok zor durumdayz. nallah bakanmzn desteiyle bu çileden kurtulacaz dedi.

Ana Sayfaya Git