Beyoğlu'nun babacanlığı

Başkan Beyoğlu’ndan kanser hastasına moral ziyareti

Haberler 03.03.2021 - 09:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Diyarbakrn Balar lçe Belediye Bakan mahalle ziyareti srasnda hasta olduunu örendii 47 yandaki Aziz Aceri evinde ziyaret ederek moral verdi. Kanser tedavisi gören 3 çocuk babas Acere ayni ve nakdi destek salayan Beyolu, zor koullarda yaama tutunmaya çalan ailenin yüzünü güldürdü.

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, 5 aydr kanser hastal nedeniyle kemoterapi tedavisi gördüü örenilen Aziz Acere moral ziyaretinde bulundu. Ei Dürdane Beyolu ile birlikte Yunus Emre Mahallesinde ev ziyaretleri gerçekletiren Bakan Beyolu, hasta olduunu örendii 47 yandaki Acerin yaad evin kapsn çald. Karlarnda Beyolunu gören aile, kendisini eve davet etti. Ziyaret srasnda Aziz Acer ile bir süre sohbet ederek salk durumu hakknda bilgi alan Beyolu, hem moral verdi hem de tedavi sürecinin iyi geçmesi için maddi destek salayarak aileye ayrca ayni destek sunarak yüzlerini güldürdü.

ACER ALES BEYOLUNA TEEKKÜR ETT

Yalar küçük olan 3 çocuu olduunu belirten Aziz Acer, kendisinin hasta olduunu, evde çalacak kimsenin de olmadn ifade ederek gerçekletirdii ziyaret ve salad destek nedeniyle Beyoluna teekkür etti.

Acer ailesinin evinden ayrlan Beyolu, ayn mahallede bulunan dier vatandalar da ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Baz vatandalar evlerine kadar davet ettikleri Beyoluna yakn ilgi gösterirken, baz vatandalar ise evlerinin pencerelerine çkarak sorun ve taleplerini aktard.

Ana Sayfaya Git