Bilişim vadisi zirvesi yapılacak

MMG Diyarbakır Şube Başkanı Çelebi'den bilişim vadisine katılım çağrısı.

Haberler 21.05.2022 - 01:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Diyarbakr ube Bakan Yusuf çelebi, 1-3 Haziranda Diyarbakra yaplmas planlanan biliim vadisi zirvesine katlm çarsnda bulundu.

çelebi, Türkiyenin teknoloji ve üretim merkezi kesiim noktasnda tüm paydalar bir araya getiren, Avrasya bölgesinin en büyük etkinlii olan teknoloji zirvesinin bu yl birçok frsat içerdiini söyledi.

Dönüümü Yakala temasyla düzenlenecek etkinlikte, özellikle enerji, sfr atk uyumlu ve çevre dostu yerli ve milli teknolojilerin de tantlacan dile getiren çelebi, unlar kaydetti:

BLM VADS

Mimar ve Mühendisler Grubumuz öncülüünde Türkiyenin Teknoloji Koridoru Biliim Vadisinde organize edilecek etkinlikte bu yl inovasyon, dijital teknolojiler, enerji, salk ve yeniliin finansman konular öne çkacak. Balkanlar, Dou Avrupa, Orta Asya, Orta Dou, Kuzey Afrika bölgeleri bata olmak üzere dünyann farkl corafyalarndan 250nin üzerinde firma, kurum, 300 giriimci, 500 yatrmc ve 20 binin üzerinde ilgili sektörlerden ziyaretçinin katlm bekleniyor.

çelebi, Gelecein Üretim Teknolojileri ve Tarmda Yenilikçi Teknolojiler balnn Diyarbakr için önemli olduunu dile getirerek, tüm kamu kurum ve kurulularn zirveye katlm göstermesini istedi.

Ana Sayfaya Git