Bin 200 aileye gıda yardımı!

Bağlar belediyesi, virüsle mücadele tarihinden bugüne kadar 65 yaş üstü ve ekonomik geliri düşük bin 200 aileye temel gıda yardımında bulunarak, destek rekoru kırdı.

Haberler 20.04.2020 - 11:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Balar lçenin AK Partili Belediye Bakanl, yeni tip korona virüs salgn ile mücadelenin balad tarihten sonra aralarnda 65 ya üstü vatandalarn da bulunduu bin 200 ailenin gda ve temel ihtiyaçlarn karlad.

Balar Belediyesi, çinde ortaya çkan ve daha sonra dünya geneline yaylarak tüm dünyann ortak sorunu ve mücadelesi haline gelen yeni tip korona virüs seferberliinde sosyal belediyecilik rekoru kryor. Belediye Bakan Hüseyin Beyolu tarafndan oluturulan ekipler, her gün onlarca vatandan gda ve temel ihtiyaçlarn karlayarak evlerine kadar ulatrrken u ana kadar belediye imkanlaryla alverii yaplan hane says bin 200e ulat. Sokaa çkma yasann uyguland hafta sonunda da vatandaa hizmet etmeye devam eden ekipler, 65 ya üstü, kronik hasta ve engellilerin de aralarnda bulunduu onlarca hanenin ihtiyaçlarn yerine getirerek kapdan teslim etti.

Sosyal belediyecilikte örnek bir noktaya ulatk

Temin edilen ihtiyaçlar arasnda gda ve temizlik ürünleri önemli yer tutarken, sosyal belediyecilikte örnek bir noktaya geldiklerini belirten Beyolu vatandan maduriyetini gidermek amacyla youn bir gayret gösterdiklerini söyledi. Beyolu, Bizim belediyecilik anlaymzda sadece rutin hizmetler yok. Sosyal belediyecilie özel önem veren bir gelenekten geliyoruz. Ülke olarak en büyük ansmz sosyal belediyecilikten gelen ve bu iin mimari olan Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoann liderimiz olmasdr. Ekiplerimizle beraber ihtiyaç sahibi vatandalarmzn yüzünü güldürerek dualar alyoruz. Salgn balamadan önce de ihtiyaç sahibi vatandalarmza gerekli tüm destei salyorduk. Salgn ve sokaa çkma yasandan sonra bu ii daha da younlatrdk dedi.

Bakan Beyolu, belediye ekiplerinin sokaa çkma yasa uygulanan hafta sonunda sokak ve caddelerde görev yaparak acil durumlara müdahale ettiini de belirterek yasak kararna uyan Balar halkna teekkür etti.

Ana Sayfaya Git