Bir baba kızını niye öldürür?

Diyarbakır'dan Elazığ'a sınav için giden genç kız babası tarafından öldürüldü. Baba ise intihar etti. Ölen kızıl ölmeden önce sosyal medyada paylaştığı notta; "Bir baba düşünün gözünü kırpmadan kızını öldürüyor"

Haberler 18.06.2020 - 00:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Elazda einden boanan bir baba, ehir dndan üniversite snav için yengesine giden 20 yandaki kzn öldürdü, kendini de vurarak ar yaralad. Ölen genç kzn sosyal medyada Herkesi affederim babam asla paylamn beendii ayrca daha önce Bir baba düünün gözünü krpmadan kzn öldürüyor her eyi örnek gösterdiniz de çocuklar için cann verecek babalar örnek alsaydnz sizde keke diye yazmas dikkat çekti.

DYARBAKIRDAN GTMT

Olay, merkeze bal Krklar Mahallesi Huzurlu sokakta bulunan 3 katl apartmann bodrum katndaki dairede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 27-28 Haziranda yaplacak olan Yüksek Öretime Geçi snav için Diyarbakrdan Elazdaki aabeyinin evine giden 20 yandaki Merve, yengesi ve yeeniyle bulunduu srada 63 yandaki baba Mikail K. de geldi.

BABA VE KIZ ARASINDA TARTIMA

Eiyle boanan baba ile kz arasnda bilinmeyen bir nedenden dolay tartma çkt. çkan tartmada baba tabanca ile kzn öldürdü, ardndan kendini yaralad. Yengenin yardm istemesi üzerine komular, polis ve salk ekiplerine haberverdi.

Olay yerine gelen salk ekipleri ar yaral babay ambulansla hastaneye kaldrd. Evde polis ve cumhuriyet savcsnn incelemesinin ardndan hayatn kaybeden kzn cansz bedeni cenaze aracna alnarak Frat Üniversitesi Hastanesi morga götürüldü.

ANNENN AITLARI YÜREK DALADI

Diyarbakrdan olay yerine gelen anne Meryemin ise feryatlar yürekleri dalad. Kzm daha snava girecekti diyerek olay yerine gelen anne, Kzm beni çok sevdi, ondan vuruldu diyerek fenalk geçirdi. Yaknlar acl anneyi teselli etmeye çalt.

HERKES AFFEDERM BABAMI ASLA

Öte yandan sosyal medya hesabndan hayatn kaybeden 20 yandaki Mervenin paylamlarnda baba vurgusu ise dikkat çekti. Mervenin, yakn zamanda Herkesi affederim babam asla paylamn beendii, ayrca 3 ay önce Bir baba düünün gözünü krpmadan kzn öldürüyor her eyi örnek gösterdiniz de çocuklar için cann verecek babalar örnek alsaydnz sizde keke diye yazd ortaya çkt.

Fethi Sekin ehir Hastanesine kaldrlan ve bandan kendini vurduu örenilen baba Mikail K.nin durumunun ar olduu youn bakmda olduu örenildi.

Ana Sayfaya Git