Bir ilk olacak

Bağlar Belediyesi bir ilk gerçekleştirdi. "Kurum İçi Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği" sınavı yaptı.

Haberler 17.07.2020 - 09:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi, Kurum çi Görevde Yükselme ve Unvan Deiiklii snav gerçekletirdi.

Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun talimatyla effaf olmas adna açlan snav 15 birim müdürlüünü kapsyor.

çevre Ve ehircilik Bakanlnn resmi gazetede yaynlanan 2 Temmuz 2020 tarih ve 31173 sayl Belediye ve Bal Kurulular ile Mahalli dare Birlikleri personelinin Görevde Yükselme ve Unvan Deiiklii Esaslarna Dair yönetmelii gerei açlan kadrolara katlma artn tayan personel snav için bavuruda bulundu.

GÖREVDE YÜKSELME SINAVI

Bavurularn sona erdii snav, imar ve ehircilik, muhtarlklar, kadn ve aile hizmetleri, hukuk ileri, bilgi ilem, ruhsat ve denetim, tefti kurulu, yap kontrol, temizlik ileri, fen ileri, park ve bahçeler, destek hizmetleri, makine ikmal bakm ve onarm, plan ve proje, salk ileri müdürlükleri ile baz kadrolar kapsyor.

Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, yapt açklamada, çevre ve ehircilik Bakanlnn yönetmeliine ilikin kriterleri tayan kurum personelinin katlma hakk kazand snav effaf bir ekilde gerçekletirdiklerini söyledi.

Beyolu, Temel hak olan bu snav bugüne kadar belediyemizde uygulanmam. Bunu yapmak bize nasip oldu. effaflk ve hakkaniyet ölçüleri adna gerekli özeni gösterdik. Herkes arasnda memnuniyet yaratt. Bundan sonra da tüm uygulamalarmz yasal haklar ve adil ölçüler çerçevesinde yerine getireceiz. dedi.

Ana Sayfaya Git