Bisikletle doğa turu

Yenişehir Belediyesinden bisiklet turu ve doğa yürüyüşü

Haberler 21.09.2020 - 00:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Avrupa Hareketlilik Haftas dahilinde Herkes için Sfr Emisyonlu Hareketlilik temasyla bir hafta süren çeitli etkinlikler düzenleyen Diyarbakrn Yeniehir lçe Belediyesi, bugün On Gözlü Köprüye bisiklet turu ve Hevsel Bahçelerinde doa yürüyüü gerçekletirdi.

Hareketli yaam desteklemek için bir haftalk faaliyet program hazrlayan Yeniehir Belediyesinin bugünkü etkinlii bisiklet turu ve doa yürüyüü oldu. Avrupa Hareketlilik Haftas kapsamnda, Yeniehir Belediyesi tarafndan yaplan Minik Pedallar etkinliinin beinci gününde, Dakap Meydan Hz. Süleyman Camisinden On Gözlü Köprüye bisiklet turu ve buna e zamanl olarak Hevsel Bahçelerinde doa yürüyüü düzenlendi.

TARH BÖLGELER

Dakap Meydan Hz. Süleyman Camisinden erken saatlerde start alan bisiklet turu, Dicle Nehri üzerinde bulunan tarihi On Gözlü Köprüde son buldu. Bisiklet turuna e zamanl olarak bir baka grup da 2015 ylnda UNESCO Dünya Kültür Miras Listesine eklenen ve Güneydou Anadolu Bölgesinin en büyük ku cenneti olan Hevsel Bahçelerinde doa yürüyüü gerçekletirildi.

Yeniehir Belediyesinin, hareketli ve salkl yaama destek vermek için hazrlad etkinlikler yarn, fotoraf sergisi ve 22 Eylülde otomobilsiz yaam günüyle devam edecek.

Ana Sayfaya Git