Bismil Belediyesine kadın eli değdi

Bismil Belediye Başkanı olarak görevlendirilen Turgay Gülenç, belediyenin tüm birimlerinde yürütülen çalışmalarda kadınların rolünü gün geçtikçe daha da artırdı.

Haberler 07.10.2017 - 09:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bismil Belediyesine kayyumun gelmesi ile beraber çalan ve görev alan kadn says her geçen gün artmaya balad. e almlarda ve görevlendirmelerde pozitif ayrmclk uygulayan Belediye Bakan Turgay Gülenç, daha önce sadece büro hizmetlerinde istihdam edilen kadnlara, artk mali hizmetler, temizlik ileri, park ve bahçe, kültür ve sosyal hizmetler, zabta, evde bakm, imar ve ehircilik ve fen ileri gibi önemli birimlerde yer vermeye balad.

KADIN EL DENCE

Bakan Gülenç, mali hizmetler ve temizlik ileri gibi belediyenin en önemli iki biriminin banda kadnlar olduunu belirterek, kadnlarn toplumdaki önemine dikkat çekti. lçenin geliiminde kadnlarn sorumluluk almalarnn çok önemli olduunu ifade eden Bakan Gülenç, Bismilin gelimesi, kalknmas, güzellemesi ve dönümesinde mutlaka hanmlar yer almaldr. Bu noktada ehrin geliimine katk salayan hanm elinin de çok önemli olduuna inanyorum. Hizmet noktasnda büyük katklar olacana inandmz kadnlarmzn baars ehrimizin baarsna yansyacaktr dedi.

SOKAK TEMZLNDEN

Sokaklarn temizliinden, Park ve bahçe, kültür ve sosyal ileri, ve mali hizmetlere kadar belediyenin hemen hemen her biriminde kadn eli dediini söyleyen Bakan Gülenç, Kadnlarmza ne kadar önem verirsek geleceimiz de o kadar güzel olur. Bismil Belediyesi olarak kadnlarmza verdiimiz önemi Belediyemizde çalan kadn saysnn gün geçtikçe artmas, mali hizmetler ve temizlik ileri gibi önemli birimlerimizin kadnlara emanet ettiimizden anlalmaktadr diye konutu.

Ana Sayfaya Git