Bismil Halkı İftar Sofrasında Buluştu

Bismil Belediyesi tarafından ‘Sokak iftarlarında buluşalım, bereketi paylaşalım’ sloganıyla düzenlenen ve binlerce vatandaşı aynı sofrada buluşturan birinci geleneksel iftar yemeği hükümet konağın önündeki cadde de gerçekleştirildi.

Haberler 24.06.2017 - 01:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bismil halknn youn ilgi gösterdii iftar yemeine Bismil Kaymakam ve Belediye Bakan Turgay Gülençin yan sra Cumhuriyet basavcs Fatih kocaman, Ilçe Emniyet Müdürü Hakk Öztürk, Meclis üyeleri, Siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri Kurum müdürleri Okul mudurleri ,muhtarlar ve çok sayda Bismil halki katld.

DOSTLUU VE BEREKET PAYLAIYORUZ

çok sayda vatandan ayn sofrada Ramazan bereketini paylat geleneksel iftar yemeinde konuan Bismil Belediye Bakan Turgay Gülenç , mahalle sakinlerinin Ramazan ayn tebrik ederek, Bu mübarek ayda, ayn sofrada bulumann mutluluunu yayorum. Allaha ükürler olsun ki, tekrar biraradayz. Burada önemli olan muhabbeti, dostluu ve bereketi paylamaktr. dedi.

Tek tek masalari dolap misafirlere ho geldin deyip sohbet eden Bakan Gülenç gelen vatandalara Ramazann tebrik ederek, Ba rahmet, ortas marifet, sonu cehennem azabndan kurtulu olan bir Ramazan ay diliyorum. Yüce Allah bayrama da kavumay nasip eder inallah. diye konutu.

Ana Sayfaya Git