Bismil Kaymakamı Türkmen, korona virüs denetimlerine katıldı

İçişleri Bakanlığının valiliklere gönderdiği korona virüs tedbirlerine yönelik dinamik denetim süreci genelgesi kapsamında Diyarbakır'ın Bismil İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hamza Türkmen eşliğinde denetim gerçekleştirildi.

Haberler 06.03.2021 - 08:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanlnn valiliklere gönderdii korona virüs tedbirlerine yönelik dinamik denetim süreci genelgesi kapsamnda Diyarbakrn Bismil lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Hamza Türkmen eliinde denetim gerçekletirildi.

Bismil Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Hamza Türkmen, Belediye Bakan Yardmcs Rdvan Akyol ile birlikte ilçe merkezindeki esnaf ziyaret ederek denetimlerde bulundu. Bismilde ilçe emniyet ekipleri cadde ve sokaklarda sk sk ekip arabalaryla anons yaparak vatandalar kurallara riayet etmeleri hususunda uyarrken lçe Müftülüü ise camilerde cemaati bilgilendirdi.

Bunun devam edebilmesi için hepimiz birbirimize kar sorumluyuz

Denetimlere ilikin açklamalarda bulunan Kaymakam Türkmen, kontrollü normalleme dönemine girdiklerini söyledi. Kaymakam Türkmen, Bu dönemde illerin salgndaki risk durumlar snflandrld. Bu snflandrmaya göre de ilimiz düük riskli grubunda yer ald. Hedefimiz düük riskli grupta devam ederek virüsü sfrlamaktr. Uzun bir süredir kapal olan i yerlerimiz açld. Baz i yerlerimiz belli kapasitede çalmak zorundayd. Bundan sonraki süreçte alnan tedbirlere uymayanlara yaptrm uygulamak üzere denetim ekiplerimizle sahada olacaz. Esnafmz ziyaret ediyoruz. Esnafmzn mutluluu, bu sürecin yeniden açlmaya dönük olmasnn getirdii sevinci gördük. Bunun devam edebilmesi, daha da iyi olmas bizim elimizde. Biz gayretli olacaz, birbirimizi uyaracaz, rehberlik edeceiz ve inallah Diyarbakr ve ilçemizi düük risk grubunda devaml kalarak vaka saymz sfrlayacaz. Nihayetinde de gerek a çalmalar, gerek dier bulunacak tbbi yöntemlerle bu salgn bitecek. nallah bu salgn hem ülkemizden hem dünya üzerinden kalkar ve eski normal hayatmza döneriz. Buna dönmek bizim elimizde. Hepimiz birbirimize kar sorumluyuz dedi.

Ana Sayfaya Git