Bismil Ticaret Sicil Temsilciliği hizmet vermeye başladı

Üyelerine verdiği hizmetlere bir yenisini daha ekleyen Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO), Bismil ilçesinde bulunan üyelerine Diyarbakır’a gelmesine gerek kalmadan ticaret sicili ile ilgili bütün işlemlerini temsilcilik bünyesinde yapmasına olanak sağladı.

Haberler 17.06.2021 - 00:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Temsilciliklerden sorumlu olan DTSO Yönetim Kurulu Bakan Yardmcs Erdal Avar, Bismil, Silvan ve Ergani ilçelerinde DTSOnun temsilciliklerinin bulunduunu söyledi. Avar, Üyelerimizin bu temsilciliklerde oda sicil ilemlerini rahatlkla gerçekletirdiini ancak ticaret sicilinde yaplan tescil tadil gibi ilemleri burada gerçekletiremedikleri için skntlar yaand tespit edilmitir. Üyelerimizden gelen talepler dorultusunda Ticaret Bakanlyla gerekli görümeleri gerçekletirerek Bismilde Ticaret Sicil Temsilciliini açtk.

SCL TEMSLCL

Bundan sonraki süreçte Bismilde ikamet eden üyelerimiz Diyarbakra gelmek zorunda kalmadan gerek odadan yürütebilecekleri ilemleri gerekse de Ticaret Sicil Müdürlüü bünyesinde yürütülen tüm ilemleri DTSO Bismil temsilciliinde gerçekletirebilecek. Bismilde balatlan pilot uygulamada elde edeceimiz veriler nda ksa süre içinde Ergani ve Silvan ilçelerimize de Ticaret Sicil Temsilciliinin açlmasnn planlandn amaçlamaktayz. Üyelerimize verilen hizmetlerin i hayatna olumlu katk sunmasna gayret ediyoruz. 2022 yl sonlarnda Bismildeki temsilcilii tamamyla Ticaret Odasna dönütürme yolunda çalmalarmz sürüyor.

Bu vesileyle Bismil Ticaret Sicil Temsilciliinin hayrl olmasn dileyerek üyelerimizin talepleri dorultusunda hizmet vermeye devam edeceiz dedi.

Ana Sayfaya Git