Bismil'de baskın

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde okul önlerinde öğrencilere uyuşturucu sattıkları belirlenen uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda 8 kişi gözaltına alındı.

Haberler 25.04.2019 - 10:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bismil Cumhuriyet Basavcl koordinesinde Diyarbakr Narkotik Suçlarla Mücadele ube Müdürlüü ve Bismil Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirlii tarafndan müterek olarak yürütülen soruturma kapsamnda 17 Nisan çaramba günü e zamanl belirlenen adreslere yaplan operasyonda 8 kii polis tarafndan gözaltna alnd.

E ZAMANLI OPERASYON

Yaplan operasyonda A.K., M.K., C.K., F.A., C.Y., M.Y., M.. ile B.G. isimi ahslar ikamet ettikleri evlerinde yakalanarak gözaltna alnd. Evlerde yaplan aramalarda ise 361 gr esrar maddesi 26 adet extacy hap ve uyuturucu sat için kullanlan hassas terazi, folyo ve koli band yakaland. Ayrca bir adet tapanca ve arjörü, bir adet Kalanikov arjörü, bu silahlara ait toplamda 195 adet fiek ve bir adet sallama olarak tabir edilen bçak yakaland.

Gözaltnda ilemleri biten ve mahkemeye çkartlan 8 zanldan 7 kii tutuklanarak cezaevine konulurken bir kii ise adli kontrol artyla serbest brakld.

Ana Sayfaya Git