Bismil'de evde bakım hizmeti ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor

Bismil İlçe Belediyesi Kültür ve Sosyal Yardım İşleri öncülüğünde kurula evde yardım ekibinin çalışmaları tüm halk tarafından sevgiyle karşılanıyor.

Haberler 10.07.2017 - 00:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bismil lçe Belediyesi Kültür ve Sosyal Yardm leri öncülüünde kurula evde yardm ekibinin çalmalar tüm halk tarafndan sevgiyle karlanyor.

Bismil Belediyesi Kültür ve Sosyal leri Müdürlüü bünyesinde kurulan evde bakm hizmetleri ekibi, ihtiyaç sahibi vatandalarn kiisel bakmlar, evinin bakmn ve ihtiyaçlarnn giderilmesi için var gücüyle çalyor. Gelen bavurular deerlendirerek ihtiyaç sahibi vatandalar tespit ettiklerini dile getiren Bismil Belediye Bakan Vekili ve ayn zamanda ilçe kaymakam olan Turgay Gülenç, ilçedeki tüm mahallelerde hizmet verdiklerini söyledi. htiyaç sahibi olduu tespit edilen vatandalara kiisel ve evde bakm hizmeti verdiklerini aktaran Gülenç, günde 3 bakm gerçekletirdiklerini ifade etti. Bakan Gülenç, Yaklak 5 aydr bu hizmetleri yerine getirmek amacyla çalyoruz. Ekiplerimiz mahallelerde insanlar rencide etmeden hizmetlerini yapyorlar. Hizmetleri insanlar krmadan yapmak istiyoruz. Halkmzdan gelin bizleri haberdar edin diyoruz. Bismil Belediyesi olarak biz vatandalarmzn emrindeyiz. Ayn zamanda ilçemizden gelen evde bakm taleplerini de elimizden geldii ekilde yerine getirmek için çalyoruz. Her ay hizmetimizi yeniliyoruz, Baz vatandalarmzn evlerini en batan deitiriyoruz dedi.

Birçok alanda çalma yürüttüklerini ifade eden Gülenç, konumasn öyle sürdürdü:

Bismil Sosyal Yardmlama ve Dayanma Vakf ile ortaklaa hareket ediyor yerletirmesi gereken vatandalarmz gerekli yerlere brakyoruz. Evde bakm hizmetleri, cami temizleme, ikinci el eya hizmetlerimizin yan sra salk, engelli ve yallar ile ilgili tüm hizmetlerimizi Bismil ilçemizde yapyoruz. Kapmza geleni geri döndürmemek amacyla çalyoruz.
Ana Sayfaya Git