Bismil'de su sayacı çalan şüpheli ile 15 yıl hapisle aranan hükümlü yakalandı

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde gerçekleştirilen huzur uygulamasında 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.B. ile farklı tarihlerde 3 su sayacı çaldığı tespit edilen Ş.A. yakalandı.

Haberler 06.05.2022 - 00:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Bismil ilçesinde gerçekletirilen huzur uygulamasnda 15 yl kesinlemi hapis cezas bulunan M.B. ile farkl tarihlerde 3 su sayac çald tespit edilen .A. yakaland.

HUZUR UYGULAMASI
lçe Emniyet Müdürlüü ekiplerince gerçekletirilen huzur uygulamasnda 15 yl kesinlemi hapis cezas bulunan M.B. yakalanarak gözaltna alnd. M.B. ilemlerinin ardndan sevk edildii adliyede çkarld mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Uygulamada 67 gram uyuturucu madde ve 1 ruhsatsz tabanca ile 1 av tüfei de ele geçirildi.

SUçLULAR KAçAMADI
Ayrca, farkl tarihlerde evlerden gerçekletirilen 3 su sayac hrszl ile ilgili çalma balatan lçe Emniyet Müdürlüü Asayi Büro Amirlii ekipleri, güvenlik kameralarndan tespit ettikleri üpheli .A.y yakalayarak gözaltna alnd. Su sayaçlarn satn alan ve hurdaclk yapt tespit edilen .A.ya da suç eyasn satn almak ve kabul etmek suçundan ilem yapld. .A.nn emniyetteki ilemleri devam ediyor.

Ana Sayfaya Git