Bismil'de Suriyeli ailelere hijyen kiti dağıtıldı

Diyarbakır’ın Bismil İlçe Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı ile Lider Kadın Derneği koordinasyonda korona virüs tedbirleri kapsamında Suriyeli ailelere 540 adet hijyen kiti dağıtıldı.

Haberler 14.10.2020 - 00:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bismil Kaymakaml ve Belediye Bakanl ile Lider Kadn Dernei koordinasyonunda Suriyeli ailelere hijyen kiti datld. Suriyeli ailelerin skntlarn dinleyerek bir takm tespitlerde bulan Bismil Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Hamza Türkmen, korona virüs tedbirleri kapsamnda ailelere sosyal mesafe, maske, hijyen kuralar hakknda bilgilendirmede bulundu.

HJYEN KT DAITTI

Vatandalarn salnn en öncelikli konu olduunun altn çizen Kaymakam Türkmen, pandemi sürecinin en az hasarla atlatlabilmesi için temizliin önem arz ettiini vurgulad. Bakan Türkmen, Kaymakamlk ve belediye olarak pandemi süreciyle ilgili bütün önlemlerimizi alyoruz, almaya da devam edeceiz. Bu sürecin atlatlabilmesi için maske, mesafe ve temizlik en önemli konular. Bismil genelinde imdiye kadar binlerce maske ve hijyen kiti datm yaptk. Salgna kar bizlerin ald tedbirlerin yan sra vatandalarmzn da özellikle sosyal mesafe kuralna uymas çok önemli dedi. Kaymakam Türkmen daha sonra çevrede bulunan çocuklara hediye datt.

Ana Sayfaya Git