Bismil'e millet bahçesi geldi!

Başkan Türkmen “Millet Bahçesi ile Bismil önemli bir esere kavuşacak“

Haberler 30.06.2021 - 00:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Bismil lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Hamza Türkmen, Vedat Aydn parknda yapm devam eden Millet Bahçesi çalmalarn inceleyerek çalmalar hakknda bilgi ald.

Diyarbakrn Bismil lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Hamza Türkmen, Millet Bahçesi çalmalar hakknda bilgiler alarak projenin hangi aamada olduunu inceledi. Bismil Belediyesi tarafndan ihalesi yaplan Millet Bahçesinin altyap ve üst yap çalmalar yerinde inceleyen Bakan Türkmen, projenin tamamlanmasyla Bismilin önemli bir esere kavuacan dile getirdi.

MLLET BAHçES

Bakan Türkmen, Millet Bahçesinin 1. etab olan Vedat Aydn parknn içerisinde mesire alanlar, çocuk oyun alanlar, sosyal donat alanlar, bisiklet parkuru, macera park, yürüyü yollar ile vatandalarn rahatça vakit geçirebilecekleri alanlar barndracak olan Millet Bahçesinin yapmna hzla devam ettiini kaydetti. Projenin bitmesiyle birlikte ilçeye güzellik katacan belirten Bakan Türkmen, Burada uygulayacamz proje ile ilçemizin güzelliine güzellik katacaz. Vatandalarmz aileleri ile birlikte güzel zaman geçirebilecekleri bir mekan haline getireceiz dedi.

Ana Sayfaya Git