Bismil’e park müjdesi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde park yapacaklarını belirtti.

Haberler 08.10.2017 - 11:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bismil Belediye Bakan Turgay Gülenç, Meclis Üyesi Mahmut Vural ve birim müdürlerinden oluan heyet, ehitkamil Belediyesini ziyaret etti. ehit Kamil Belediyesi Bakan Rdvan Fadlolu, Bismil heyetini karlayarak, makamnda arlad.

BELEDYEDEN DESTEK

ki belediyenin yöneticileri, ehitkamil Belediyesinin saha çalmalarn gezdi. Yaplan çalmalar çok güzel bulduunu anlatan Bismil Belediye Bakan Gülenç, ehitkamil Belediyesinin tecrübelerinden ve desteklerinden yararlanmak istediklerini söyledi. Karde belediyenin her konuda kendilerine destek ve yardmc olduunu ifade eden Gülenç, gösterilen scak ilgi ve alakan dolay Karde ehitkamil Belediyesi yetkililerine teekkür etti.

PARK MÜJDES VERLD

Fadlolu, karde ilçe Bismile belediyecilik hizmetleri konusunda gereken tüm destei salayacaklarn söyledi. Ayrca Bismil ilçesine ehitkamil Kardelik Park ismiyle bir park yapacann müjdesini veren Fadlolu, Bismilliler, hak ettikleri tüm belediyecilik hizmetlerine kavuacaklar. Gerçekletireceimiz proje ve hizmetlerle Bismili imrenilen, beenilen bir ilçe haline getireceiz dedi.

Heyeti arlamaktan büyük mutluluk duyduunu belirten Bakan Fadlolu, karde belediyeye gereken her türlü destein verileceini söyledi.

Ana Sayfaya Git