Bizi misafir edermisiniz

Gönül ve sosyal belediyeciliği alanlarındaki başarılı çalışmaları nedeniyle kısa sürede ilçe halkının yakın ilgisi ile karşılaşan Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, vatandaşlardan gelen ‘mahallemize ve evimize misafir olun’ davetlerine yetişmek için zamanla yarışıyor.

Haberler 31.03.2021 - 00:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, mesaisinin büyük bir bölümünü özel cep telefonu numarasn verdii ve davet üstüne davet ald vatandalarn sorun ve taleplerini çözmeye harcyor. Herkese cevap veriyoruz. Cevap veremediklerimize de sonradan biz dönüyoruz diyerek bu younluu ve vatandala kurduu gönül ban anlatan Bakan Beyolu, kimi zaman youn talepten dolay zamann yetmediini kaydetti. Sadece Balardan deil baka yerlerden de talepler geldiini belirten Beyolu, vatandalarn kendisinden aldklar scaklk ve sinerji nedeniyle mahalle ve evlerine davet ettiini söyledi.

NSANLAR, SAMM OLDUUMUZA KANAAT GETRD

Göreve geldikten sonra ayrm yapmadan her mahalle, her sokak ve her vatandaa ulamaya çaltklarn kaydeden Bakan Beyolu, nsanlarmz bu scakl gördü. Bize rahatlkla ulamalar için özel cep telefon numarasn verdim. Günün her saatinde, hatta gece bile aryorlar. Belediye bakanl, koltukta oturup kapsn ve gönlünü vatandaa kapatmak deildir. Bizim görevimiz insanlarmzn derdiyle dertlenmek, her koulda yanlarnda olmak. Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoann her frsatta iaret ettii ve bizim anlaymzn da gerei olan husus budur. Telefonlarmz susmuyor. Bazen yetimekte zorlanyoruz ama insanmzn bu samimiyeti ve hogörüsü bizi mutlu ediyor dedi.

BU SAMMYET BZE çOK EY ANLATIYOR

Beyolu, kendisini davet eden 3 aileye daha misafir oldu. Ev sahiplerinden Mehmet Sevinç, lk defa böyle bir durumla karlayoruz. Belediye Bakanmz özel telefon numarasndan ulaarak davet ediyoruz ve o da böyle güler yüzlü gelerek bu samimiyeti gösteriyor. Bu görüntü çok ey anlatyor diye konutu.

Baka ehirde yaadklar sorunlar yüzünden memleketleri Diyarbakra dönen Helvac ailesi de Beyolunun davetini geri çevirmeyerek ziyaret ettii aileler arasnda yer ald. çeitli sorunlar yaayan aileye destek salayan Beyolu, sabr ve mücadele tavsiyesinde bulunarak, Biz her zaman her koulda sizlerin yanndayz mesajn verdi.

Ana Sayfaya Git