Bizim Çocuklar Ve Barışcan"Da Canlı Yayında Namaz Kılındı

“Bizim Çocuklar Ve Barışcan” programında bu hafta İslamın 5 şartından biri olan NAMAZ konusu işlendi. Programa Diyarbakır Kayapınar İlçesi Ahmed-i Hani Kur-an Kursu 4-6 yaş grubu Anaokulu öğrencileri katıldı.

Haberler 04.06.2017 - 14:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bizim çocuklar Ve Barcan programnda bu hafta slamn 5 artndan biri olan NAMAZ konusu ilendi. Programa Diyarbakr Kayapnar lçesi Ahmed-i Hani Kur-an Kursu 4-6 ya grubu Anaokulu örencileri katld.

Namazn nasl klnd, abdestin nasl alnd, namaz ve abdesti bozan eyler ve namaz çeitlerinin anlatld programda ayrca, ilk defa canl yaynda Cuma Namaznn nasl klnd Diyarbakr Diyanet görevlisi Mesut Aydn eliinde çocuklarla beraber uygulamal gösterildi. Programda çocuklarn namaz kl, okuduu dualar, söyledii ilahiler ve dier etkinlikler izleyenlerin büyük beenisini kazand. Programn açlnda yer alan çocuklarn semazen gösterisi ise izleyenlerden gelen youn istek üzerine programn sonunda ikinci defa yapld.

Bu yl 20. Sezonu ile ekranlarda olan programda her hafta Ramazan münasebetiyle slami konulara yer veriliyor.1997 ylndan beridir Söz Tv ekranlarnda devam eden BZM çOCUKLAR VE BARICAN program Ramazan Ay boyunca her cumartesi saat 14:00de Söz Tv stüdyolarndan canl yaynla uydudan ve DSmart 265.kanaldan yayn yapan Uzay TV ekranlarnda olacak.

Programa katlmak isteyen okul yönetimleri, örencileri ve velileriyle birlikte, islam dini konularnda hazrladklar etkinlikleri Ramazan Ay boyunca bu programda sergileyebilirler.

Ana Sayfaya Git