Bölgeye uçuşlar

SunExpress, tam kapanma sürecinde Anadolu’ya uçuş düzenleyecek.

Haberler 05.05.2021 - 02:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HABER MERKEZ

SunExpress, 17 Maysa kadar sürecek olan ehirleraras seyahat kstlamas süresince zorunlu hallerde seyahat etmesi gereken misafirleri için, merkezleri Antalya ve zmirden olmak üzere Anadolu kentlerine belirli sayda uçu düzenleyeceini duyurdu.

Alnan tam kapanma karar gerei iç hat uçularnn birçounu askya aldn bildiren havayolu, 30 Nisan - 17 Mays tarihleri arasnda zorunlu hallerde seyahat etmesi gereken misafirlerinin ihtiyaçlarna cevap vermek için Antalyadan Gaziantep, Kayseri, Van ve Diyarbakra; zmirden ise Adana, Van, Trabzon, Diyarbakr, Konya ve Gaziantepe karlkl seferler sunacan bildirdi.

BÖLGEYE UçULAR

Konuyla ilgili bilgi veren SunExpress Ticaret Direktörü Peter Glade, SunExpress olarak, Türkiye Cumhuriyeti Hükümetinin Kovid-19 tedbirleri kapsamnda ald tedbirleri tamamen destekliyoruz. Eski hayatlarmza dönebilmemiz için Kovide kar verdiimiz bu sava bir an önce sonlandrmamz gerekiyor. Bu kapsamda, iç hat uçularmzn birçounu 17 Maysa kadar askya aldk. Ancak her ne kadar bu zorlu dönemde uçu düzenlemek mali açdan yaplabilir görünmese de, merkezlerimiz Antalya ve zmirden Anadolunun pek çok noktasna uçularmz belirli bir sklkta sürdürecek ve yolcularmz zorunlu durumlarda ailelerine, arkadalarna ve ilerine ulatrmaya devam edeceiz. Daima yolcularmzn yanndayz dedi.

Ana Sayfaya Git