Bomba gibi patladı

Diyarbakır’da trafo bomba gibi patladı, korku dolu anlar yaşandı

Haberler 31.07.2021 - 09:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Ergani ilçesinde yüksek hava scakl ve ar yüklenmeden kaynakl olarak bir elektrik trafosu bomba gibi patlad. Patlayan trafo nedeniyle etrafta bulunan otluk alanda yangn çkarken, yangn akaryakt istasyonu ve evlere sçramadan kontrol altna alnd. O anlar ise bir vatandan cep telefonu kamerasna yansd.

TRAFO BÖYLE PATLADI

Olay, önceki gece geç saatlerde Diyarbakrn Ergani ilçesi Adnan Menderes Mahallesi TOK konutlar civarnda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, ilçeye bal Adnan Menderes Mahallesi TOK konutlar civarnda, bir elektrik trafosundan ar yüklenmeden kaynakl olarak önce kvlcmlar yükseldi, ardndan iddetli bir ekilde bomba gibi patlad. Patlama sonras bölgeye çok sayda ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

FACA ATLATILDI

Patlama sonras çkan yangn çevrede bulunan kuru otlarn tutumasna neden olurken, alevlerin akaryakt istasyonuna ve evlere sçramasndan korkan vatandalar itfaiye ekipleri gelinceye kadar yangn söndürmeye çalt.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahalede bulunarak ksa sürede kontrol altna ald. Alevlerin kontrol altna alnmasyla vatandalar rahat bir nefes ald.

Bir vatandan cep telefonu kamerasna yansyan yangnla ilgili güvenlik güçleri inceleme balatt.

Ana Sayfaya Git