Bombalı gece

Diyarbakır'da önceki gece peş peşe bombalar patladı. Şans eseri olaylarda ölen ve yaralanan olmazken, polis kapsamlı soruşturma başlattı.

Haberler 03.10.2020 - 00:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda terör örgütü yandalar tarafndan bir markete el yapm patlayc atld. E zamanl olarak 2 farkl noktaya yerletirilen bomba süsü verilmi düzenekler güvenlik güçlerince imha edildi. Olaylarda ölen ya da yaralanan olmazken, polis ekipleri ahslarn yakalanmas için operasyon balatt.

Edinilen bilgilere göre, terör örgütü yandalar, bir market zincirinin Sur ilçesinde bulunan ubesine el yapm patlayc att. Patlayc markete yetimeden infilak ederken, saldrganlar gecenin karanlndan faydalanarak olay yerinden kaçt.

PE PEE PATLATILAN BOMBALAR

Bu olayla ayn saatlerde kentin Balar ve Sur ilçelerindeki iki farkl noktaya bomba düzenei süsü verilmi paketler yerletirildi. Balar ilçesi Cengizler Caddesi üzerine braklan bomba süsü verilmi düzenein fark edilmesi üzerine vatandalar durumu polis ekiplerine bildirdi. Ksa sürede olay yerine gelen bomba imha ekipleri, yolu trafie kapatarak paketi fünye ile infilak ettirdi.

Sur ilçesi On Gözlü Köprü civarna braklan yine bomba süsü verilmi paketi gören vatandalar durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Yolun trafie kapatlmasnn ardndan buradaki paket de e zamanl olarak bomba imha ekiplerince patlatld. Olaylarda ölen ya da yaralanan olmazken, trafie kapatlan caddeler, kontrollü olarak tekrar açld.

Güvenlik güçleri paketleri incelemeye alrken, ahslarn yakalanmas için operasyon balatld.

Öte yandan, paketlerin imha edilmesi srasnda çkan ses nedeni ile baz çocuklarn korkudan alad görüldü.

Ana Sayfaya Git