Bombalı Saldırıya Dair Görüntüler!

Diyarbakır'da, HDP'nin 5 Haziran 2015 tarihinde düzenlediği miting alanında 4 kişinin ölümü yaklaşık 400 kişinin yaralanmasına neden olan bombayı patlatan DEAŞ'lı Orhan Gönder'in, bombayı koyduğu seyar satıcı tezgahının yanında olduğunu gösteren yeni görüntüler ortaya çıktı.

Haberler 14.06.2017 - 01:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr istasyon meydannda 5 Haziran 2015te iki ayr noktaya yerletirdii bombalar patlatmas sonucu 4 kiinin ölümü, yaklak 400 kiinin yaralanmasna yol açan DEA terör örgütü üyesi Orhan Gönderin yargland dava dosyasna olay yeri ile ilgili yeni görüntüler girdi. Dava dosyasna giren 20 ve 21 numaral mobese görüntülerinde, Gönderin patlama olmadan önce bombay koyduu seyyar satc tezgahnn yannda olduu ve yanndaki bir kii ile sohbet ettii görülüyor.

YEN GÖRÜNTÜLER

Güvenlik gerekçesiyle Ankarada görülen davada tutuklu yarglanmas süren Gönder, verdii ifadesinde söz konusu kiiyi tanmadn yolda karlap sohbet ettiini söyledi. Ancak daha önce yaynlanan görüntülerde ise Gönderin konutuu kiinin, birlikte miting alanna girdii kiilerden biri olduu belirtildi.

Müteki avukatlar, görüntülerdeki kiinin saldryla ilgisinin olup olmadnn tam olarak bilmediklerini, görüntülerin incelenip bu kiinin kimliinin tespit edilmesini istedi.

Ana Sayfaya Git