BOTAŞ boru hattından hırsızlık yapan 2 kişi yakalandı

DİYARBAKIR'ın Eğil İlçesi'nde devriye görevi yapan jandarma ekibi, takip sonucunda durdurdukları araçta yaptıkları aramada BOTAŞ boru hattından çalınan 800 litre ham petrol ele geçirdi, 2 kişiyi gözaltına aldı.

Haberler 17.11.2016 - 09:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Valilikten yaplan yazl açklamada, l Jandarma Komutanl, Eil lçe Jandarma Komutanl ve KOM ube Müdürlüü ekiplerince hrszlk ile mücadele kapsamnda önleyici kolluk devriyesi düzenlendii belirtilerek, cra edilen devriye faaliyeti esnasnda; Eil lçesi Kaya Mahallesi yol ayrmnda üphe üzerine durdurulmak istenilen kamyonet ikaza uymayarak kaçmaya balam, yaplan takip sonucunda 2 üpheli ile birlikte yakalanmtr.

BOTA FARELER

Araçta yaplan incelemede, aracn arka koltuklarnn söküldüü ve bu bölüme özel dizayn edilmi bin litrelik depo düzeneinin kurulmu olduu ve depo içerisinde de BOTA boru hattndan çalnd deerlendirilen yaklak 800 litre ham petrol olduu tespit edilmitir. Cumhuriyet Savclnn talimat ile ele geçirilen ve suçta kullanlan 1 araç ile araçta bulunan 800 litre çalnt ham petrole el konulmu olup, olay ile ilgili kimlii tespit edilen 2 üpheli yakalanarak hakknda adli ilemlere balanlmtr denildi.

Ana Sayfaya Git