Botan çayına düştü Dicle nehrinde çıktı

SİİRT'te, 4 gün önce Botan Çayı'na düşerek, suda kaybolan Yusuf Başaran'ın (8) cansız bedenine ulaşıldı. Başaran'ın cenazesi, suya düştüğü yerden yaklaşık 60 kilometre uzaklıkta Dicle Nehrinde, amcası ve dayısının yaptığı arama sonucu bulundu.

Haberler 07.06.2018 - 09:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siirtte Botan çayna düen 8 yandaki çocuun cesedine Mardinin Dargeçit ilçesinde ulald.

Alnan bilgiye göre, merkeze bal Yll mezrasnda 3 Haziranda ailesiyle Botan çay kenarnda piknik yaparken, dengesini kaybederek suya düen Yusuf Baarann cesedi Mardinin Dargeçit ilçesine bal Yoncal köyünde bir güvenlik korucusu tarafndan Dicle Nehrinde bulundu.

Nehirden çkarlan çocuun cesedi, otopsi için Siirt Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

çocuun amcas Zeki Baaran, yapt açklamada yeeninin merkeze yakn bir yerde kaybolduunu fakat yaklak 60 kilometre uzaklkta bulunduunu söyledi.

DCLE NEHRNDE BULUNDU

Yeeninin cesedinin bir korucu tarafndan Dicle Nehrinde bulunduunu ifade eden Baaran, 4 gündür Yusufu devletimiz ve hepimiz aryoruz. Sa olsun bir güvenlik korucusu buldu ve karakola haber verdi. Karakol da bize yardmc oldu. Sonra biz de gittik Yusufun cansz bedenini aldk ve morga götürdük. dedi.

Yusuf Baarann daysnn olu lhan Atlan ise aclarnn büyük olduunu ifade ederek, 4 gündür kuzenimi bulmaya çalyorduk. Devletimiz bizi yalnz brakmad, teekkür ediyoruz. Bamz sa olsun. diye konutu.

Siirt merkeze bal Yll mezrasnda 3 Haziranda ailesiyle Botan çay kenarnda piknik yapan 8 yandaki Yusuf Baaran, dengesini kaybederek suya dümü, AFAD ve UMKE ekiplerinin yan sra Bitlisin Tatvan ilçesinden gelen dalgç ekiplerince arama çalmalar balatlmt.

Ana Sayfaya Git