Böyle baba mı olur?

Şanlıurfa'da madde bağımlısı olduğu öne sürülen Ramazan Çakmak (37), yaşları 2 ile 9 yaş arasında değişen 4 çocuğu ile eşi Narin Çakmak'ı (35) sopa ve kemerle dövdüğü gerekçesiyle tutuklandı. Çocuklarıyla birlikte baba evine sığınan Narin Çakmak, ölüm korkusu yaşadıklarını söyledi. Bu olaydan birkaç gün sonra dışarı çıkan çocukların yüzünde morluk ve şişlikler olduğunu gören komşular, anne Narin Çakmak'ı aradı. Hemen eşinin yaşadığı eve gelen anne, yüzleri ile vücutlarında işlence izleri olan çocuklarını aldı. Polis ekipleri, Ramazan Çakmak'ı gözaltına aldı. Travma geçirdiği öğrenilen çocuklar, ambulansla hastaneye götürüldü.

Haberler 18.09.2020 - 10:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, Yavuzselim Mahallesinde yaand. ddiaya göre öyle geliti; Madde bamls olduu öne sürülen Ramazan çakmak, 10 yldr evli olduu 4 çocuunun annesi Narin çakmaka iddet uygulad. Narin çakmak da 5 ay önce eine boanma davas açarak ailesinin yanna gitti. Yaklak 1 ay önce Ramazan çakmak, vakit geçirmek bahanesi ile çocuklarn alp evine götürdü. Ancak geri getirmedi. Narin çakmak, çocuklarn almaya gitti. ddiaya göre Ramazan çakmak, eini hortum, kemer ve sopayla dövdü, 2 yandaki çocuunu ise saatlerce havalandrma boluuna brakt. Narin çakmak, evden çkp, ailesinin yanna geri gitti.

KOMULAR FARK ETT

Bu olaydan birkaç gün sonra dar çkan çocuklarn yüzünde morluk ve ilikler olduunu gören komular, anne Narin çakmak arad. Hemen einin yaad eve gelen anne, yüzleri ile vücutlarnda ilence izleri olan çocuklarn ald. Ardndan da polisi arad.

Polis ekipleri, Ramazan çakmak gözaltna ald. Travma geçirdii örenilen çocuklar, ambulansla hastaneye götürüldü.

Yaplan kontrollerinde çocuklarn vücutlarnn deiik yerlerinde iddet ve ikence izleri tespit edildi. Ramazan çakmak,sevk edildii adlieyede tutukland.

Evlendikten sonra sürekli iddet gördüünü, çocuklar için yaadklarna katlandn anlatan Narin çakmak, On yldr evliyim. Eim madde bamls, evlenmeden önce bilmiyordum. Hem kullanyor hem de satyor. kence gördüüm için 5 ay önce annemin evine döndüm. 27 gündür çocuklarm bana göstermiyordu. çocuklarma iddet uyguluyordu. Adalet yerini bulsun. Bu ikenceyi bize yapan en ar cezay alsn. Can güvenliimiz yok. Ölüm korkusu yayoruz dedi.

SOUK SU DÖKÜP HORTUMLA DÖVÜYORDU

Narin çakmak sözlerine öyle devam etti:

Üzerime souk su döküp, hortumla dövüyordu. Dört çocuum için katlanyordum. Hep geçer dedim ama bir türlü ikence bitmedi. En son gözümü patlatt. Doktora gittim ama doktorlara yalan söyledim, yuvamz dalmasn diye. Ailem dalmasn diye çok çabaladm. 10 yldr iddet, küfür, hakaret bitmedi. Olaydan önce evimizin önüne gelip, hepimizi ölümle tehdit etti. Kendi evine dönünce çocuklarma ikence yapm. Bu vicdanszlktr, merhametsizliktir. Bir baba çocuklarna bunu yapar m?

BABAM BZ HEP DÖVÜYOR

Babasn ikencesine maruz kalan 9 yandaki kz çocuu ise, Babam beni ve kardeimi kemer ve sopayla dövdü. Babam sürekli bana ve anneme ikence yapyordu. Bir defasnda evi atee verecekti dedi. Anne Narin çakmak, çocuklaryla birlikte gidecek yeri olmadn söyleyerek, kendilerine yardm edilmesini istedi.

Ana Sayfaya Git