Bozdağ depremzede ailelerle

Adalet Bakanı Bozdağ, Diyarbakır'da yurtlarda kalan depremzedeleri ziyaret etti

Haberler 23.02.2023 - 00:34 Son Güncelleme : 22.02.2023 - 23:34

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Depremlerden etkilenen Diyarbakırda yurtlarda kalan depremzedelerle görüştü.

Bakan Bozdağ, beraberinde Vali Ali İhsan Su ile Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı Selahaddin Eyyubi ile Halid Velid Yurdunda barınan depremzedeleri ziyaret etti.

ÖĞRENCİ YURDUNDA KALANLAR

Vatandaşlara ihtiyaçlarını soran Bozdağ, Devletimize güvenin. Bütün ihtiyaçlarınız giderilecek. 1 yıl içinde evleriniz yapılacak, eşyalarınız da verilecek. dedi.

Ziyaret sırasında Bozdağın yanına gelen bir depremzede kadın, Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin. Gece gündüz duamız sizinle. Allaha emanet olun. ifadelerini kullandı.

Bakan Bozdağ, evinin ağır hasarlı olduğunu aktaran bir kadına da konteyner evlerden yararlanabileceklerini belirtti.

Ana Sayfaya Git