Bu acıya yürek dayanmaz: 1 ayda 2 evladını toprağa verdi

Adıyaman’da bir ay önce oğlu cinayete kurban giden acılı anne diğer çocuğunun da nehirde ölü bulunmasıyla yıkıldı. Ölen ağabey kardeşinin yanına defnedildi.

Haberler 19.09.2019 - 11:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adyamanda, 1 ay önce katil zanls Murat ç. tarafndan 6 yerinden bçaklanarak öldürülen 13 yandaki Hüseyin Nasrullah çelikin annesi Saliha çelik ve babas Sadk çelik ikinci kez ykld. Adanann merkez Yüreir ilçesinde babasyla yaayan 21 yandaki Muhammed brahim çelik, Seyhan Nehrinde ölü bulundu. Dalgç ekipleri tarafndan cansz bedeni çkarlp Adana Adli Tp Kurumuna götürülen çelikin cenazesi ailesi tarafndan alnarak Adyamana getirildi. Adyaman Yeni Mezarlk Camiinde klnan cenaze namaznn ardndan Yeni Mezarlkta bulunan kardei Hüseyin Nasrullah çelikin yanna defnedildi. Polis suda cansz bedenine ulalan Muhammed brahim çelikin cinayete kurban gidip gitmediini aratryor.

1,5 ayda 2 tane evlat acs çektim

Her iki olunun da fotoraflarna bakarak gözyalar döken acl anne Saliha çelik, Benim olum katledildi. Tpl Hüseyinin katledildii gibi. ki kardei artk bu ekilde tutacam, yan yana gömeceim. Ben 1,5 ayda 2 tane evlat acs çektim. Ben onu kasmda askere gönderecektim. Ben sadece Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoana sesleniyorum, beni kendi kznn yerine koy. Kendini benim yerime koy, benim intikamm al, almyorsan da bana ver. Benim çocuklarm nasl katledildiyse bende onlara aynsn yapaym diye konutu.

Ana Sayfaya Git