Bu Afişe Tepkiler

Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Alican Ebedinoğlu, "Diyarbakır'daki billbordlarda Şanlıurfa reklamının yapılması bu kentin değerlerini hiçe saymaktır. Bu kent sahipsiz değil, kabul edilemez"dedi. Sosyal medyada da yer alan fişler tartışma konusu oldu.

Haberler 09.06.2017 - 10:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfa Büyükehir Belediyesi tarafndan hazrlanan ve Diyarbakrda baz noktalardaki bilboardlara aslan afiler tartma yaratt. anlurfa Balklgöl fotorafnn kullanld ve üzerinde, Ramazan anlurfada yaanr yazl afilere bir tepki de Diyarbakr Esnaf ve sanatkarlar Odalar birlii Bakan Alican Ebedinoludan geldi.

TEPK OLUTURDU

DESOB Bakan Ebedinolu, Ramazan anlurfada Yaanr yazl afiin Diyarbakr Büyükehir Belediyesine ait bir çok billboarda yer almas ile kentin deerini hiçe sayldn belirterek, Diyarbakr turizim kentidir, onbin yllk tarihiyle, kültürüyle insanlarnn ho görüsüyle, sahabeleriyle inanç turizminin bakentlerinden biridir. Diyarbakrdaki billbordlarda anlurfa reklamnn yaplmas bu kentin deerlerini hiçe saymaktr. Bu kent sahipsiz deil, kabul edilemez dedi.

Sosyal medya hesaplarnda da paylalan ve baz sivil toplum kurulularnn tepkisine yol açan afiler tartma konusu oldu.

Ana Sayfaya Git