Bu da hanımevi kıraathanesi!

Diyarbakır'da Yenişehir Belediyesi Hanımevi Millet Kıraathanesi hizmete girdi

Haberler 20.11.2020 - 10:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn merkez Yeniehir Belediyesi, kadnlarn doum günü partisi, kitap okuma, gün ve sohbet gerçekletirebilecekleri Hanmevi Millet Kraathanesini hizmete açt.

Yeniehir Belediyesi tarafndan kadnlarn, dinlenme, kitap okuma, doum günü, sohbet, gün ve toplantlarn gerçekletirecei Hanmevi Millet Kraathanesi hizmete girdi.

Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikçi, kraathanede Kovid-19 salgn süresince kadnlarn kendi aralarnda evlerde bir araya gelmelerini engellemek amacyla evlerde kutlanan doum günü partisi, gün ve sohbetlerin sosyal mesafe ve temizlie dikkat edilerek kontrol altnda gerçekleeceini söyledi.

HEREY BURADA ÜCRETSZ

Her eyin ücretsiz olduu Hanmevi Millet Kraathanesinden tüm Yeniehirli kadnlarn yararlanacan kaydeden Beikçi, öyle devam etti:

Hanmevi Millet Kraathanemizi pandemi kurallar çerçevesinde faaliyetlerine balattk. Pandemi sürecinin bitmesiyle birlikte Aziziye Mahallemizde Hanmevi Millet Kraathanesi faaliyetine balayacaktr. Buraya gelen hanmlarmz para harcamayaca gibi inallah para da kazanacaklar. Hanmlarmzn hazrladklar ürünleri satn alarak sosyal tesislerimizde de kullanacaz. Kooperatiflemeyi salayarak üretimhaneler, pastaneler açmalar konularnda kendilerine hibe programlar salayacaz. Zaman içerisinde özel iletmelerine sahip olabilme imkan vereceiz.

Ana Sayfaya Git