Bu nasıl bir hınç!

Silah ve sopalarla bastıkları büfenin sahibini öldüresiye dövdüler.

Haberler 06.01.2018 - 09:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batman yolunda büfe ileten evli ve 1 çocuk babas E.Y., geçen çaramba akam i yerinde tek bana otururken, büfenin önüne 11 kii gelen ve bazlarnn yüzü maskeli olan 6 kiinin sopal saldrsna urad. Borç yüzünden i yerini bast örenilen saldrganlar, camlar sopalarla krarak, girdikleri büfede E.Y.yi aralarna alp, dövdü. Yere düen E.Y.ye vurmaya devam eden saldrganlar, büfeye de sopalarla zarar verdi. Yaklak 1 dakika boyunca 6 kiinin sopal, yumruklu ve tekmeli saldrsna urayan E.Y., i yerindeki dar bir alana snarak, saldrdan kurtulmaya çalt. Büfedeki saldr anlar ise güvenlik kameras tarafndan saniye saniye kaydedildi.

YARDIMA GELEN KOMUSUNU DA DÖVDÜLER

Büfenin dndaki güvenlik kamerasna yansyan görüntülerde, dükkann önüne 3 araç ile gelen saldrganlarn 11 kii olduu, 6 kiinin sopalarla büfeye girerken, darda bekleyen 5 kiiden 2sinin ellerinde tabanca olduu görüldü. Saldr srasnda, E.Y.ye yardm etmek için büfeye yönelen bir komusunun da saldrganlar tarafndan dövüldüü görüntülere yansd. Olayn ardndan saldrganlarn ayn araçlarla bölgeden uzaklatklar yine güvenlik kameras tarafndan kaydedildi.

Saldrda parmaklar krlan ve kafatasnda çatlaklar oluan E.Y.nin kaldrld hastanedeki tedavisinden sonra taburcu edildii belirtildi. Saldrnn ardndan kaçan ve güvenlik güçleri tarafndan kimlii tespit edilen 11 kiinin yakalanmas için çalma balatld.

Ana Sayfaya Git