Bu Tır'dan 2 kişi yaralı çıkarıldı

ŞIRNAK'ın Cizre İlçesi'nde şarampole yuvarlanarak ters dönen TIR'ın içinden şoför ve yanındaki kişi, ekiplerin saatler süren yoğun çalışması sonucu yaralı olarak çıkarıldı. Yaralılar Cizre Devlet Hastanesine kaldırılırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberler 06.05.2017 - 08:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cizreye giden Hüseyin Acu yönetimindeki 80 FD 720 plakal merubat yüklü TIR, Cizreye 15 kilometre kala Köyceiz Mahallesi yaknlarnda bilinmeyen nedenle kontrolden çkarak arampole yuvarland. Ters dönen TIR içinde kalan oför Acu ve kimlii örenilemeyen yanndaki kii için önce Cizreden itfaiye ekibi beklendi. Gelen itfaiye ekibinin yannda yeterli araç ve gereç bulunmamas üzerine bu kez Nusaybin ilçesinden itfaiye ekibi istendi.

Mardin Büyükehir Belediyesine bal Nusaybin tfaiyesi Arama ve Kurtarma ekiplerinin kaza yerine gelmesi ile önce bir kepçe vastas ile TIRn kupa denilen balk ksm halat ile kaldrld ve ekipler içinde bulunan oför ve yanndaki kiiyi kurtarma çalmas balatt. Yaklak 2 saat süren çalma sonucu TIR oförü ve yanndaki kii, kupa bölümünden çkararak Cizre Devlet Hastanesine kaldrld.

Kaza ile ilgili soruturma balatld.

Ana Sayfaya Git