Bulun artık şu zorbayı!

Aslan Karakaş, ikinci eşi yapmak istediği amca kızına kurşun yağdırdı!

Haberler 11.05.2021 - 01:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR-Evli ve 7 çocuk babas 37 yandaki Aslan Karaka, amcasnn kz 16 yandaki E.K.yi ikinci ei yapmak istedi. E.K. ve annesi buna direnince ölüm tehdidinin ardndan kurun yadrd. Ar yaralanan E.K., yaam destek ünitesine bal hayata tutunmaya çalrken, Aslan Karaka aylardr yakalanamad.

16 yandaki E.K., Diyarbakr Bismilin Derik köyü Selamet mezrasnda annesi ve kardeleriyle yayordu. Babasn 12 yl önce kaybetmiti. Mezrada 13 hane vard ve herkes birbiriyle akrabayd.

ki yl önce, evli ve 7 çocuk babas Aslan Karaka (37), E.Kyi ikinci ei olarak istediini söyledi. E.K. ve annesi iddetle kar çkt. Reddedilen Aslan Karaka, silahn kuanp, evlerinin önünde tehditkr tavrlarla dolamaya balad. Sen benim olacaksn, bakasyla evlenirsen seni de o kiiyi de öldürürüm diyordu. E.K.nin annesi, Aslan Karaka ikyet etti, ancak gördüü basklar nedeniyle ikyetini geri çekmek zorunda kald.

E DE KIZI STED

E.K., yaad bask ve tacize dayanamayarak 7. snfta okulunu brakmak zorunda kald. o kadar ileri gitmiti ki Aslan Karakan ei, E.K.nin annesine giderek, Kzn bize ver, ben ona ev alr döerim diyecekti. E.K.nin annesi de onu kovacakt. Evinin balkonuna dahi çkamaz hale gelen E.K., bir arkadayla evlenmeye karar verdi.

KURUN YADIRDI

Bunu duyan Aslan Karaka, 4 ubat 2021 günü, E.K. ve annesi evlerinin önünde otomobile binecekleri srada kurun yadrd. E.K., vücuduna isabet eden 3 kurunla ar yaraland. Araçta ise 30 kurun izi vard. Hastaneye kaldrlan E.K., bir hafta sonra biraz kendine geldiinde Aslan Karakan silahl saldrsna uradn söyledi. Olaydan sonra kaçan Aslan Karaka ise yaplan aramalara ramen bulunamad.

HEPMZ SUçLUYUZ

E.K.nin ablas H.G., yaananlara isyan ederek, Adamn evi arandnda bir sürü ruhsatsz silah çkt. Balkesir Susurluktaki ablasnda kaldn duyduk. Mardinde de daylar var. Kardeim orada can çekiirken Aslan Karakan ei Remziye Karaka, anneme para teklif edip ikyeti geri çekmesini istedi. Bütün akrabalar annemi ve bizleri suçluyor Neden vermediniz kz, bak ne oldu diye. Kimse bu adama dur demedi. O kadar pimanz ki hiçbirimiz bir ey yapamadk. Hepimiz suçluyuz. Baka yerde olsayd herkes ayaklanrd ve o adam yakalanrd dedi.

Ana Sayfaya Git