Buluşmalar sanatı

Vali Karaloğlu, 'Buluşmalar' adlı serginin açılışını gerçekleştirdi

Haberler 17.02.2021 - 09:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Valisi Münir Karalolu, Büyükehir Belediyesinde açlan resim kurslarnda eitim gören kursiyerlerin hazrlad karma resimlerden oluan Bulumalar adl serginin açln gerçekletirdi.

Sümerparkta bulunan Sanat Galerisinde bir hafta boyunca sanatseverlerin ziyaretine açk olacak sergide 95 eser sergileniyor.

Toplam 165 eserden oluan sergi ayrca online olarak Büyükehir Belediyesinin web sitesinden de ziyaret edilebilir. Vali Karalolu yapt konumada, sergide eseri bulunan kursiyerleri tebrik etti.

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi olarak kentteki kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere çok önem verdiklerini belirterek, kentte sanatla, kültürle, sporla hayat renklendirmek istediklerini söyledi.

BULUMALAR SERGS

Diyarbakr kadim tarihinde olduu gibi yine kültürün, sanatn merkezi yapmaya kararlyz. Bu konuda çok sayda faaliyetimiz var. Bu ve benzeri etkinliklere daha çok Diyarbakrda hemerimizin katlmasn, daha çok Diyarbakrl hemerimizin bu etkinliklerden istifade etmesini arzu ediyoruz. diyen Karalolu, unlar kaydetti:

çarm bu mekan Diyarbakrl sanatçlarmz bo brakmasnlar, onlarn emrinde Sanat Galerisi. Her türlü sergiyi burada yapabiliriz. Kültür ve Sosyal ler Dairemiz bu konuda bütün sanatçlarmza destek veriyor, vermeye devam edecek. Önemli olan hem sanatçlarmzn hem sanatseverlerimizin bu mekan bo brakmamas.

Kültür ve Sosyal ler Daire Bakan Ali çelik, kültür sanat alanndaki çalmalar online da olsa aralksz sürdüreceklerini söyledi. Kursiyerler tarafndan Karaloluna çiçek takdim edildi. Karalolu, sergiyi gezerek resimleri tek tek inceledi.

Ana Sayfaya Git