Bunlar mı Diyarbakır Ürünleri?

Diyarbakır Tanıtım Günleri için ücretsiz tahsis edilen Atatürk Kültür Merkezi ve bahçesinde kurulan çadırlardaki stantlardan kira alındığı iddia edildi. Yöresel ürünlerin satıldığı stantlarda Diyarbakır ile alakası olmayan başka yörelere ait ürünlerin satılması tepki toplarken, "Bunlar mı, Diyarbakır'ın ürünleri" denildi.

Haberler 08.09.2018 - 10:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Tantm Günleri için ücretsiz tahsis edilen Atatürk Kültür Merkezi ve bahçesinde kurulan çadrlardaki stantlardan kira alnd iddia edildi. Yöresel ürünlerin satld stantlarda Diyarbakr ile alakas olmayan baka yörelere ait ürünlerin satlmas tepki toplarken, Bunlar m, Diyarbakrn ürünleri denildi.

Diyarbakr Tantm Günleri için ücretsiz tahsis edilen Atatürk Kültür Merkezi ve bahçesinde kurulan çadrlardaki stantlardan kira alnd iddia edildi.

Bir fuarclk firmas tarafndan metre kare üzerinden kira alnd ileri sürülürken, bahçede kurulan ve yöresel ürünlerin satld stantlarda Diyarbakr ile alakas olmayan baka yörelere ait ürünlerin satlmas tepki toplarken, Bunlar m, Diyarbakrn ürünleri denildi.

Diyarbakra özgü burma kadayf, cier kebab ve paça dnda dndaki dier stantlarda, Afyon sucuu, Erzurum ca kebab ve baz bitkisel ürünlerin satlmas dikkat çekti.

Ana Sayfaya Git